Tröttmössa

Hej på er 🙂

Idag är det som någon har dragit ur proppen, ner med rullgardinen liksom 😉 Trodde jag skulle somna i soffan när jag drack kaffe vid 17-tiden. Gårdagen gick nog av bara farten, det brukar komma efter för mig och tröttheten slog till rejält i bilen hem.

Vi var ense om att vi skulle ha en lugn em/kväll. Viggo och pappa har varit ute en stund och gungat på altanen i regnvädret och jag ska hänga en maskin tvätt snart.

Natten var bättre, Viggo vaknade två gånger. Dessa gånger fick pappa gå. Första gången grät Viggo och låg kvar i sin säng när pappa kom dit. Andra gången grät han inte, då fick han följa med till våran säng. I morse var han trött, vi fick väcka honom ♥

Det har tagit mig hur lång tid som helst att få till detta inlägg, såå trött i huvudet.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

2 svar på ”Tröttmössa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *