Viggo 2 år

Hej på er 🙂

Idag fyller våran älskade Viggo 2 år ♥

Vi hämtade honom tillsammans på förskolan, han var ute och lekte. När vi skulle ta vagnen hem sa han hej då till flera av sina kompisar, det låter så gulligt. Väl hemma fick han en till födelsedagspresent av oss, en gräsklippare. Den blev en favorit direkt 🙂

Jag passade på att äta middagen ute i det fina vädret, hade sällskap av ”Kompis”.

Natten var en katastrof, jag sov max 1,5-2 timmar. Inte den uppladdning jag önskat inför min första arbetsdag. Det åskade rejält när vi la oss, jag var jätterädd. Efter det hade jag svårt att somna. Viggo vaknade och vi möttes i hallen och gick till hans säng.

Han somnade inte där så vi gick till våran säng. När han äntligen sov tog jag mitt täcke och la mig i Viggos säng för min sambo snarkade. Senare satte sig Zim i trappen och jamade, upp och släppte in honom, katterna började busa och Zim kom in till mig och vässade klorna på mattan. Öppnade grinden och han gick ner. Viggo vaknade igen, pappan sov så jag fick ropa högt på honom, han visste inte att jag hade bytt rum.

Sista gången jag tittade på klockan var den 2,40 och 4,55 ringde alarmet, tjoho. Det känns som att man skulle ha varit karl, dom somnar direkt och sover sig genom i princip allt 😉 Själv har jag tydligen nattjour och alla turas om att hålla mamman vaken.

Ikväll har vi haft besök av Viggos gammelmorfar och hans sambo, det var trevligt ♥

Finaste killen ♥ Ny keps, tröja och skor, fina presenter ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Viggo 2 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.