Mors dag

Hej på er 🙂

Idag har jag fått mors dag present av Viggo ♥ Jag fick en rosa mugg med texten ”Mom rules” och en liten rosa ask som var ett hjärta, gulligt ♥

Viggos kalas igår blev verkligen lyckat, jag känner mig riktigt nöjd och tacksam. Viggo fick bra saker som han kommer ha nytta av och roliga saker att leka med 🙂

Natten till igår var första natten Viggo sov i sitt nya rum. Jag sov knappt alls vilket var väntat 😉 Kunde inte komma till ro utan låg och lyssnade ifall han skulle vakna. Vid 00,20 vaknade han, då tog jag täcket och gick dit och la mig. Sambon snarkade så jag hoppades på att kunna somna med Viggo. Det gjorde jag inte, 1,30 gick jag tillbaka till dubbelsängen. Vid 4,30 ville Viggo ha välling. Jag skrapade knappt ihop någon sömn.

Han har slutat med nattvälling, men kvällen före ville han ha välling tidigare än vanligt. Det var därför han vaknade 4,30 och var hungrig, han har ätit sämre ett tag igen. När han hade fått välling sa han själv: ”Ova” så vi somnade om ett tag i alla fall.

Inatt gick det bättre att somna. Viggo vaknade senare och jag hörde hur han klev upp och var på väg till oss så jag mötte honom, skönt att han inte var ledsen. Han gick tillbaka till sin säng. Efter en stund frågade jag om han ville sova i mammas säng men han ville ligga kvar. Klockan gick och vi båda var vakna, jag tog honom i handen och vi bäddade ner oss i dubbelsängen. Det tog tid innan varken han eller jag somnade.

Känns ändå som en bra start och jag hoppas det bara blir bättre. Just nu är jag så trött så det mesta som kommer ut ur min mun är tok och jag hör det inte ens själv 😉

Gigantisk tårta, 20 bitars. Jag tog inte så mycket bilder igår och hann inte duka fint som jag brukar göra. Det för att vi fick första besöket tidigare än vi från början räknat med. Tiden med en liten i huset rinner lätt iväg. Men det fungerade och flöt på ändå 😉

Önskar er en fin mors dag ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *