Läkarbesök

Hej på er 🙂

När jag hade satte mig för att äta lunch och sedan ta mig till bussen knackade det på dörren. Det var Viggos mormor som kom oanmäld för att gratulera honom i förskott 😉 Hon hann få en kopp kaffe, prata lite och sedan körde hon mig till sjukhuset ♥

Läkaren skrev en remiss till öron/näsa/hals eftersom min gomspene fortfarande i princip tar i tungan. Hans beskrivning om hur den ser ut: ”Det ser ut som att den skulle ha smält och blivit lång”. Det ser knasigt ut och halsen är fortfarande irriterad. Han och jag var på samma linje, jag vill prova jobba på måndag och hoppas min röst och jag håller.

Om jag inte skulle göra det är det bara att ringa HC för att förlänga sjukskrivningen.

Igår fixade vi på övervåningen, vi har ett nytt datarum i ”lila rummet”. Datorn fick pensionera sig, skärmen och tangentbordet behöll vi. Sambon brukar sitta där när han jobbar hemifrån. Viggos kommande rum har i alla fall en madrass att sova i nu.

Vi känner oss otroligt nöjda, äntligen händer det något 🙂 Det gör mycket för harmonin. Det stod även en del bråte i lila rummet som vi bar ut i förrådet nu när det finns plats. Lådorna kan vi ta reda på framöver, nu stör dom inte inne vilket känns skönt.

Imorgon är det dags för 2-års kalas, våran älskade goding fyller år på måndag ♥

Nya datarummet, men jag fortsätter kalla det för lila rummet 😉

Hoppas ni har en härlig kväll.

2 svar på ”Läkarbesök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *