Ny säng

Hej på er 🙂

Blev en snabb tur till Ikea idag.

Viggo sov i bilen, väl framme tog vi en fika. Sedan gick det fort att hitta den säng vi hade sett på webben. Allt flöt på smidigt så vi tog en sväng på H&M också. (Jag hade en massa rabattcheckar) Sambon valde kläder åt Viggo, bra presenter och jag hittade en del åt mig själv. Snabbshopping med en glad Viggo, skönt med flyt 🙂

Jag har känt länge att det är tufft att få ihop det med sömnen här hemma. Som min sambo sa har vi hamnat i ”Moment 22” när det gäller mycket. Vi har varit sjuka, haft dåligt med ork, gjort det som varit nödvändigt och prioriterat bort annat för att i huvud taget orka. Säng är dock en sak som kan bidra till att det blir bättre, hoppas vi.

Sängen ska stå i datarummet. Vi kanske nattar Viggo där, får vi dubbelsängen för oss själva ett tag skulle det kännas kanon. Det återstår att se. Men även att det finns en säng som sambon kan sova i för att han snarkar, när han är förkyld 😉 Eller att jag eventuellt kan krypa undan där ensam och grabbarna tar dubbelsängen.

Sambon har lagt sig på soffan någon gång, jag hörde honom i alla fall och det blev tomt och konstigt utan honom så jag sov inte en blund. Nu behöver vi ändå försöka få till en förändring, vi ska prova oss fram och se vad som fungerar för oss ♥

Jag är trött men nöjd med dagen, skönt att vi äntligen tagit tag i det här.

Poff har det sagt, oj vad allt grönskar, sååå fint ♥

Önskar er en fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Ny säng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *