Godingar

Hej på er 🙂

Det blev frissan för mig både igår och idag 😉

På grund av vissa omständigheter klippte vi mitt hår igår och gjorde slingor idag. Tänker inte säga hur många timmar jag suttit i frisörstolen. Jag har insett vid det här laget att jag har rätt mycket hår fast jag har tappat massor. Sedan är både hon och jag noga.

När min sambo och Viggo hämtade mig blev sambon förvånad. Jag hade sagt innan att jag skulle ljusa upp botten och lite mer slingor än senast. Vi båda tycker att jag blev ljusare än vad jag hade tänkt. Sommarfräsch, Hellre för ljus än mörk, jag är nöjd 😉

Sedan jag kom hem har vi varit ute och njutit av det fina vädret en stund. Viggo har plockat kottar och strosat runt och tittat på myror och allt annat, mysigt ♥

Jag är väldigt trött, hoppas på att somna tidigt ikväll. Nu ska jag gå ut en stund igen.

Coola killen skulle sitta längs med våran husvägg, krattan i högsta hugg 🙂 Det är han själv som bestämt att han skulle ha mössa på sig.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *