Frissan

Hej på er 🙂

Den här veckan har Viggo och pappa semester, mysigt ♥

Det innebär också att jag inte har samma ro att vila, som jag kan göra när jag är ensam. Att sova på förmiddagen fungerar bra för mig. Behöver kunna somna tidigare på kvällen och sova gott om nätterna. Vilket inte är det lättaste med allt som kan störa sömnen.

När jag klev upp idag var Viggo och pappa ute. Pappa rev mossa i gräsmattan och Viggo hjälpte till på sitt gulliga sätt 🙂 Han gillar att gå runt med en liten kratta och spade. Jag gick ut till dom en stund vid 9 innan jag fixade mig frukost.

Igår kväll somnade sambo när han nattade Viggo, det gäller att få extra sömn.

Idag ska jag till frissan. Känner mig trött men hoppas jag piggar på mig och att det blir bra. Bilder från februari när jag var dit senast. Innan det hade jag balayage. Blev lite skiftningar då, men var nöjd med tanke på hur många nyanser det var innan.

Foton tagna av min frissa.

Önskar er en fortsatt fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *