Ta hand om sig

Hej på er 🙂

Gårdagen var en härlig dag och vi tankade välbehövlig energi ♥

Hela familjen var ute, katterna vidgade sina vyer och gick över till grannen. Ikoz har blivit tuffare så han gick över dit en sväng han med 😉 Viggo ville mest gunga som vanligt. Jag erbjöd honom mellis ute, men han åt inte en tugga av sin smörgås.

Till middag blev det grillad kyckling och caesarsallad. Det körde vi stadigt med förra sommaren, då myste sambon och jag på altanen. På kvällen såg jag att skatan var på våran altan, en stund senare var smörgåsen borta, då kom den till glädje i alla fall.

Igår tog jag tag i att färga håret, den mörkare bottenfärgen. Det är ca tre månader sedan jag gjorde det. Imorgon ska jag till frissan och göra slingor, ville ha bort dom gråa stråna innan 😉 Det är mycket smidigare att färga en mörk bottenfärg än att bleka det själv, går rätt fort. Jag behöver ta hand om mig själv och tiden är bokad sedan länge.

Hoppas solen visar sig snart, det är mycket mysigare att vara ute då. Viggo sover middag nu, vi går säkert ut senare när han har vaknat. Medans jag fick i hårfärgen igår tog han och pappa en ”hundrunda” för Viggo sa att han ville åka vagn 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *