Bra start på helgen

Hej på er 🙂

Gårdagen var en lyckad dag och vi hade ett skönt flyt, vilket var efterlängtat.

Vi var på stan en snabb sväng och köpte presenter till Viggo. Kläder han behöver men jag inte har orkat ta tag i och inte har velat skicka efter på webben. När vi hade ätit middag åkte vi till Viggos gammelfarmor och fikade, Viggo sjöng fint för henne. Vi busade och tokade så mina tårar rann och han blev alldeles till sig, härligt 😉

Hela familjen var trötta, men pappan tyckte vi skulle åka till Viggos farmor och säga hej, vilket vi gjorde. Där blev vi bjudna på mat (middag nr 2). Viggo hade roligt och lekte med stenar på deras altan. Vi skymtade deras kattunge med, han var så söt ♥

En bra början på helgen, det behövde hela familjen. Jag har fortfarande inte riktigt orken, känner mig trött, men hoppas och tror det går åt rätt håll nu 🙂 Det var länge sedan jag gjorde så mycket på en och samma dag i alla fall och det känns kanon.

Idag är det soligt och fint väder, vi har varit ute och gungat. Viggo har precis somnat för sin middagslur, det var en lätt ”nattning” han var sopslut som pappa skulle säga.

Fina hackspetten hemma hos Viggos farmor, han var där mest hela tiden 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *