BF för 2 år sedan

Hej på er 🙂

Tycker jag lyckades vända humöret rätt bra igår…

Fram tills att min sambo skrev till mig att han hade ont i halsen och sedan kom hem efter jobbet hängig 😉 Men vad gör man, det är inget vi kan styra över. Däremot är det trist att det känns som det aldrig tar slut, någon gång måste det ju göra det.

Igår var vi ute på baksidan och gungade. Viggo och pappa var ute längre än mig och sparkade boll också. Det var härligt att temperaturen kändes behagligare. Solen visade sig emellanåt och Viggo sa: ”Nu kommer solen”, han härmade mamma 🙂

Idag har jag varit på en kortare promenad, en ”hundrunda”. Jag fick sällskap av en god vän, lättare att jag tar mig iväg då. Ikväll har vi varit ute och gungat igen, gungkungen våran har ropat: ”Heej” till barnen som var på fotbollsplanen här bredvid.

För två år sedan idag hade vi BF, men Viggo lät oss vänta och längta ett tag till ♥ Tiden går verkligen fort, står inte på så har vi 2-års kalas här hemma ♥

Mina grabbar som gungar för fullt 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”BF för 2 år sedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *