Feelgood musik

Hej på er 🙂

Igår dök sinnesstämningen för mig, men idag är det en ny bättre dag.

När jag låg i sängen i morse tänkte jag på hur musik kan göra gott för själen, så idag har jag lyssnat på en massa feelgood musik 🙂 Tänkte även på hur sällan jag sjunger nu för tiden jämfört med vad jag gjorde innan Viggo föddes, jag saknar det.

Det finns en orsak till det mesta. När jag var gravid hade jag problem med sura uppstötningar, min röst höll inte ens i arbetet. Att ha ett arbete där rösten är främsta verktyget sliter. Jag provsjöng försiktigt idag, tyckte det passade med ”Titanium” av David Guetta. Ikoz sjöng med och kom fram till mig och började kurra. Bra betyg? Eller så kanske han trodde att jag hade ont någonstans och behövde räddas 😉

”You shoot me down but I won’t fall, I am titanium
You shoot me down but I won’t fall
I am titanium”

Kände att halsen inte är helt som den ska och styrkan är inte vad den varit. Men det var ändå riktigt härligt för själen ♥ Jag hoppas rösten och styrkan kommer tillbaka.

Jag har fått en del gjort idag och det känns skönt. Jag har skurat på båda toaletterna, handtvättat en bh som legat länge, kört igång en tvättmaskin med handdukar, plockat med smått och gott, det jag har orkat. Det gör sitt det med för humöret.

Nu kommer mina fina grabbar strax ♥

Önskar er en fin kväll.

Bilder i repris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.