Årsstämma

Hej på er 🙂

Jag har suttit på altanen en stund idag och fått friskluft, solen visade sig och jag lyssnade på fåglarna. Det är bra att vi har tak där eftersom jag ska undvika solen.

Ikväll var det tänkt att jag skulle på årsstämma i föreningen där vi bor, jag sitter med i styrelsen och det är dags för omval för mig. Hela dagen har jag tänkt att jag ska gå, men det slutade med att sambon fick gå i stället. Orken är som bortblåst.

Vet att man inte ska skämmas för att man kan bli deppig. Just nu har jag en svacka, dessa månader har tagit på mig. Minsta lilla känns halvt som att bestiga ett berg, jag hoppas det vänder snart. Vill inget annat än att vara positiv och må bra.

Skönt i alla fall att Viggo var pigg igår, han åt mat och lekte som vanligt. Pappa tänkte nog att ifall han var hängig så provade han natta honom vid 19. Viggo höll låda i nästan en timme innan han somnade. Haha, vad var det jag sa, mamma har ”alltid” rätt ♥ 🙂

Idag har Viggo varit på förskolan, det hade gått bra och han hade ätit mat, härligt att höra. Ikväll har han däremot varit tröttare så nattningen gick smidigt för mig.

Som små pärlor av vatten, vackert.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *