Läkarbesök

Hej på er 🙂

I morse var jag till jouren igen.

Jag har fått medicin utskriven och jag fick gå till LAB och ta fler prover vilket jag inte jublade över, är nål-rädd. Denna gång kändes det obehagligare och jag blev lite ynklig. Efteråt tycker jag så klart att det är bra att dom kollar upp mig ordentligt.

Läkaren sjukskrev mig till 26 maj, samma dag ska jag på uppföljning hos en husläkare.

Idag har jag tagit min första korta promenad på länge, hela familjen gick en ”hundrunda” som vi kallar den. Jag har varit rädd för att bli sämre p.g.a. halsproblemen och så klart dåligt med ork. Tog upp det med läkaren och han tyckte jag skulle vara ute mer.

Igår när Viggo hade badat började han skaka, jag satte mig i soffan med honom i knät och en fleecefilt över oss. Efter en stund förstod jag att han hade somnat. Klockan var 17,50, han var helt slut stackaren. Vi tittade senare då hade han över 39 grader ♥

Vi håller tummar och tår att Viggo piggar på sig fort och att bacillerna inte hoppar över till mig 😉 Det måste bli bra snart, jag får tid för mer återhämtning, nu vänder det.

Några pärlhyacinter har tittat fram på våran framsida 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.