Hängig kille

Hej på er 🙂

Eftermiddagen igår blev inte som vi önskat, tur att vi hann ut en stund tidigare.

Viggo vaknade för tidigt efter sin sovstund. Jag hörde hur han trippade på övervåningen och tänkte nu är han på gott humör, han brukar vara det när han kliver upp själv. Annars kan han ligga kvar i sängen och gråta tills vi kommer eller bara för att mysa.

Jag gick upp till honom och såg att han hade en blöt fläck i sidan på byxorna. Skulle inte skrivit här om dagen att det inte händer så ofta längre att han kissar igenom, det har hänt tre gånger efter det 😉 Han vaknade väl för han kissade och det gick igenom.

Blev att byta blöja, byxor och riva ur lakan. Sedan var han trött och ledsen en timme. Till slut lyckades jag få honom att lägga sig bredvid mig i soffan, då somnade han i 40 minuter. När han vaknade var han lite gladare men varm, han hade feber ♥

Jag är ändå tacksam att han har klarat sig så pass bra. Visst kan han vara smått snuvig eller ha lite hosta, men hemma har han inte varit sedan 18 april och då var han hemma en dag. Vi har koll på honom idag och ser hur han mår. Nu sover han.

På kvällen igår kände varken jag eller sambon för att titta på eurovision, det skulle bli för sent för att vi skulle orka. Vi tittade på en film i stället och åt popcorn, mysigt.

Förra helgen bytte jag gardiner i vardagsrummet. Jag hittade blommiga hissgardiner på nätet som jag föll för direkt 🙂 Behövde göra någon förändring kände jag. Längderna är bara att sätta upp och hissgardinerna strök jag i omgångar. Blev fint.

Närbild på gardinen, jag älskar blommigt 🙂 Hittade den hos Halens.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *