Goaste killen

Hej på er 🙂

Viggo tyckte det var morgon redan 4,30 i morse, härligt med lördag 😉

Lite typiskt med tanke på att det är det tidigaste han har vaknat på länge. Pappa gick ner med honom. Jag försökte vila, vilket var svårt då Viggo både grät och skrek om vart annat. Det är inte det lättaste att få återhämtning, men så är det med barn.

Dagen inleddes med att pappa och Viggo åkte och handlade. Efter det blev det en ridtur på gräsmattan 🙂 Han såg även katten ”Kompis” och drog iväg efter honom, tur att Kompis är en snäll katt. Sedan hittade Viggo sin spade som vi tog med till baksidan så han fick leka där. Vid lunch var han riktigt trött, men fick i sig en portion mat ♥

Jag gick upp med honom när han skulle sova middag, han somnade nästan på en gång. Först rabblade han som vanligt namnen på barnen på förskolan, han säger namnet och sedan ”over”. Det låter så gulligt. Han brukar säga ”Ikoz over” också, (Ikoz sover). Jag hade säkert kunna somnat med honom men gick ner till min sambo.

I natt var mina penséer utan filt och det är lite mer värme i luften idag, hoppas det går åt rätt håll nu. Blir säkert att vi går ut senare när Viggo är vaken igen 🙂

Goaste hjärtat ♥

När han var klar ville han ha hjälp med avstigningen 😉

Hästen är efter gammelmorfar, min sambos morfar.

Önskar er en härlig lördag.

4 svar på ”Goaste killen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.