God vän

Hej på er 🙂

Idag samlade jag kraft och ringde HC igen, var inte nöjd med ”hjälpen” jag fick igår.

Denna gång fick jag en tid på jouren på måndag kl 8,00. Förhoppningsvis kommer jag få medicin utskriven då så jag kommer igång med den och ev. förlänga sjukskrivningen.

Hon ordnade även en tid hos husläkaren för återbesök den 26 maj, han som det var väntetid hos och hon igår inte kunde säga hur länge, men det lät som veckor/månader? Hon idag kunde såklart inte svara på varför jag inte fick hjälp igår, men jag fick säga det jag behövde så nu känns det bra 🙂 Jag tackade även henne för ett bra bemötande.

Jag är stolt över mig själv att jag tog tag i det och att jag framförde kritik på ett bra sätt. Efter det är jag trött och smått urladdad men känner att jag kommer vara lugnare i helgen när jag vet läget. Det behövs så energin kan läggas på familjen ♥

Senaste 3,5 månaderna har det inte varit så mycket ”skoj” och det märks så klart i bloggen. Jag hoppas på nya krafter och roliga saker att se fram emot framöver 😉

Min goa vän tittade förbi mig en stund idag, jag fick en fin rosa blomma av henne. Att få träffa henne och prata lite var verkligen guld värt ♥

Nejlikor är en favorit hos mig, nejlikor på kruka var det första gången jag sett 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.