Kallaste maj-natten på 70 år

Hej på er 🙂

Jag såg på Aftonbladet att vi har haft den kallaste maj-natten på 70 år 😉

Mina penséer fick sova med filt över sig i natt. Var ut och täckte av dom nyligen och det är verkligen isigt i luften. Härligt att solen tittade fram en stund i morse igen.

Samtalet på förskolan igår gick bra. Det var roligt att höra om Viggo. Hon sa att han är trygg och go, att han ofta bjuder på kramar. Hon berättade att när hon börjar 7,30 på morgonen brukar han komma och möta henne med en stor kram, han är redan där då. Hon sa att han har blivit säkrare ute och leker mer fritt, i början lekte han en stund för att sedan söka upp en fröken. Lite som ”se mig” och få närhet en stund ♥

Han kunde även visa lite humör ibland fick vi veta. Jag sa att han har lärt sig att säga ”NEJ” på förskolan så det kör han med rätt ofta 😉 Vi är stolta föräldrar och glada över att det går så bra för honom, han trivs där och det är otroligt skönt och viktigt.

Tittade tillbaka i bloggen vad som var för 1 år sedan. Liten han var då våran goplutt, han ammade fortfarande. Läste att han sov i egen säng i ”lila rummet” och bara vaknade en gång den natten, det räckte med att jag gick dit och la handen på honom.

Önskar er en härlig em/kväll.

2 svar på ”Kallaste maj-natten på 70 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *