Samtal förskolan

Hej på er 🙂

Vilken natt och morgon vi har haft, tjohooo 😉

Viggo har gnällt och bökat runt i sängen flera gånger i natt. Sedan vaknade han tidigt, säkert för att han var nödig. Han låg på sidan och jag hade på känn vad som skulle hända, japp han kissade och ligger han på sidan går det oftast igenom. Pappa upp med Viggo för att byta blöja/kläder och sedan fick jag bädda om med rent lakan.

Skönt ändå för det var ett tag sedan det hände senast. Vi har plastad frotté där han ligger, så det går rätt smidigt att fixa dom gånger det händer 🙂

Natten har varit kall och mina penséer såg väldigt ledsna ut i morse. Vart är våren och värmen. Det är så kort tid på året vi har vår och sommar, så nu får det faktiskt komma. Fint väder med sol och värme är guld värt för humöret tycker jag ♥

Ser ut att kunna bli upp till – 5 grader i natt, får nog täcka över mina penséer ikväll.

Idag har vi samtal på förskolan, om hur jag (vi) tyckte inskolningen gick. Samtalet har blivit flyttat två gånger redan p.g.a. att jag varit (är) sjuk. Nu måste det bli av. Får ta mig dit skruttig/ofixad som jag är. Vi har ett papper som ska fyllas i och lämnas in denna vecka, känns viktigt att samtalet är gjort så vi kan besvara frågorna.

Det blir en längre dag för Viggo, vi får hämta honom när samtalet är klart. Bara att hoppas att han har ätit bra, med tanke på hur han kan bli annars.

Solens underbara strålar letade sig in i köket i morse. Härligt att se solen en stund 🙂

Goaste Viggo när han körde bil i morse 🙂 ♥

Önskar er en fin em/kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *