Måndag och snö

Hej på er 🙂

Måndag och det har snöat igen. I maj, seriöst nu får det bli vår/sommar 😉

I morse vaknade jag 3,40 av hostan. Klev upp och tog hostmedicin, var rädd att jag skulle väcka Viggo alldeles för tidigt. Han gnydde till tidigt, men sov till 6,20. När han och pappa hade åkt gick jag och la mig, klev upp vid 13-tiden, sömn behövs verkligen.

Efter jag fått i mig frukost/brunch och kaffe tog jag en dusch för att piggna till.

Viggo visade sig inte från sin bästa sida igår eftermiddag/kväll, vi hade grillat och hoppades på att få äta i (någorlunda) lugn och ro, det kunde vi glömma 😉 Svårt när han är för liten för att riktigt förstå när vi säger till och inte fungerar det med att han får konsekvenser än heller 😛 Han blev trött tidigt och det påverkade humöret.

Idag kom han hem från förskolan och var vrålhungrig, gissa om humöret var på topp (Not) Efter mat i magen och hallon som uppskattad efterrätt är han på strålande humör och leker för fullt 🙂 Han hade målat på förskolan så han är lila i håret, han hade målat av mamma. Synd att jag inte fick se den teckningen, det lät gulligt ♥

Tulpanpelargonen ”Emma”. Jag brukar alltid få årets pelargon av svärmor när min sambo fyller år (han får en blomma i present menar jag ju 😉 ) Men i år blev det inte så, denna var ljusrosa så den passade mig bättre tyckte hon.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *