Städad altan

Hej på er 🙂

Gårdagens härliga väder gav verkligen mersmak, men idag regnar det och är kallt.

Jag var ute en stund med familjen, frisk luft kan inte skada och vädret gjorde mig på gott humör. Sambon städade altanen så nu kan vi sitta där och dricka kaffe om det blir fint väder. Viggo tyckte det var spännande och pratade hela kvällen om ”spola vatten”, som pappa hade gjort på trallen och möblerna när han städade 🙂

Blev senare nattning av Viggo igår med och han vaknade vid 6,30 i morse, får se om det är hans nya rutin. Han vaknade en sväng tidigt men somnade om. När han väl sov igår myste vi ner oss i soffan och tittade på en serie och mumsade popcorn.

Viggo och pappa hann vara ute ett bra tag på förmiddagen innan regnet kom. Han sover fortfarande middag. Viggos farmor och hennes sambo ska titta förbi, dom hade något ärende i stan och behövde något som min sambo har lånat av dom.

 

Ljusare penséer på baksidan, förutom den på bordet 🙂 Rostiga krukor, dom har varit ute hela vintern på framsidan. Där har vi nya nu så dessa fick flytta till baksidan.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *