6 år och 6 månader

Hej på er 🙂

Idag har min sambo och jag varit tillsammans i 6 år och 6 månader ♥

Det verkar som att våran goding håller på att ändra sina rutiner igen 😉

Senaste tiden har det varit krångligare att natta honom och han har somnat senare än vanligt. De flesta gångerna har han ändå vaknat vid 5 och vi har tyckt att han har sovit för lite. Två kvällar i rad har han somnat närmare 20,30, men då har han även sovit till 6,30. Sover han längre på morgonen är det en sak, vore skönt speciellt på helgerna.

Enda nackdelen om vi ska kalla det för nackdel, är att när jag jobbar lägger jag mig ca 20,30-21,00 😛 Blir ingen tid för bara mig och sambon direkt, men så är det väl då.

I morse vaknade jag 3,40 och lyckades inte somna om. Zim störde mig flera gånger. Han satt i trappen och jamade för han ville upp, han hoppar ju inte över grinden. Jag öppnade åt honom, han kom upp, men gick ner igen. Så gjorde han 3-4 ggr.

Jag är alltid med Viggo en stund på morgonen, borstar tänderna och tar fram kläder. Han fick åka bil med pappa idag, när han satt i bilen kastade han slängpussar till mig. Jag vinkar från köksfönstret och ger honom slängpussar, han är så go 🙂 ♥

Gunga är sååå roligt 🙂 Bilder från igår, blir favorit i repris idag.

Önskar er en mysig fredag.

2 svar på ”6 år och 6 månader

    • Tack snälla! Vi är nöjda med em. Sambon tog tag i och vårstädade altanen i det fina vädret, Viggo var med och tyckte det var roligt. Han har sagt ”Spola vatten” fler gånger än jag kan räkna till. Nu försöker pappa natta honom, går sådär. När han väl sover ska vi mysa ner oss i soffan med popcorn tror jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *