Solsken

Hej på er 🙂

Tur att det är solsken så jag har något fint att titta ut på och drömma mig bort 😉

I natt har Viggo hostat en del. Tyckte synd om honom för han var rejält besvärad, vi gav honom vatten flera gånger. Tur i oturen att jag är hemma och inte skulle upp vid 5, Viggo sov till 6,30 det är rekord. Annars har han varit pigg och lekte som vanligt igår.

Jag hade svårt att somna p.g.a. halsen, kändes halvt som jag skulle kvävas, med den där långa gomspenen fladdrandes. I morse hostade jag så jag höll på att kräkas när jag borstade tänderna på Viggo och upprepade gånger efteråt. Hör ni vad roligt vi har 🙂

Haha, snart blir jag väl knäpp på riktigt 😉 Eftersom Viggo också hostar så är det säkert nya baciller även jag har snappat upp, tänk vilken supernäsa jag har som hittar allt!!

Igår dammsög sambon hela huset, vi brukar säga att vi ”slarvar av”. Det får vi göra rätt ofta med tanke på katterna. Viggo bad mig öppna skåpet som vi har under trappen, han ville ha hinken och moppen. Gullplutten skulle hjälpa till, han har sett hur mamma gör.

Ska ta mig ut och få lite luft, Viggo vill säkert gunga ♥ Sambon har jobbat hemifrån idag, vilket också bidrog till att det inte var någon stress upp i morse, skönt.

Ikoz myste i soffan 🙂 Han skickar en kram till sin självutnämnde gudmor ♥

Önskar er en fortsatt fin dag.

2 svar på ”Solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.