Never ending story

Hej på er 🙂

När jag kom till förskolan igår på eftermiddagen var det barn ute. Jag tittade så klart efter Viggo, men såg inget av barnen från Viggos avdelning, inte hans fröknar heller så tänkte att dom var inne. Jag gick för att hämta hans vagn i förrådet, då hörde jag ett barn storgråta: ”MAMMA”, men gud han var ute och jag missade honom.

Det skar till i hjärtat. När jag gick för att ta upp honom var han så ledsen och nästan på väg ifrån mig i stället, men det blev bra när han väl var i min famn ♥

Jag mådde sämre igår än jag gjorde i helgen. Idag har jag varit till HC och äntligen träffat en vettig läkare. Hon tyckte inte det lät bra att jag råkat ut för alla dessa virus och varit sjuk så många gånger på relativt kort tid. Så jag fick gå till LAB och ta prover.

Känns skönt att någon tar mig på allvar, även om det skulle vara som hon också sa, tuff vinter med fler virus än vanligt. + förskolestart och jobb för oss och för lite sömn.

Jag har gått tillbaka till jobbet och varit ”halvdan”, tänkt att det brukar ge sig och bli bra efter någon dag, men det har det inte gjort under dessa månader. Försöker vara positiv, nu får det väl vara sista gången 🙂 Jag är sjukskriven till 14 maj och ska vila.

Mina tankar är hos en fin vän extra mycket just nu ♥ Styrka till dig ♥

Sambon kom hem med fina rosor i helgen ♥

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *