Välkommen maj

Hej på er 🙂

Äntligen är det maj. Våran goa älsklings månad, han fyller 2 år 29 maj ♥

Gårdagen började inget vidare, men efter ändrade planer och omprioriteringar blev det riktigt bra. God mat och mys med familjen och även en del saker gjorda, kanon 🙂

Idag har vi varit ute och gungat i finvädret. Viggo älskar att gunga och på slutet gick ögonen nästan i kors, trött kille 😉 Vi gick in vid 11 och försökte få i honom lunch, lite majs gick i och någon tugga spagetti. Vid 11,30 somnade han och nu sussar han gott.

Det är svårt det här med sömn och tider. Han vaknade 5 i morse fast han la sig 20,00 igår. Känns som det inte spelar någon roll när han somnar så är han inställd på att morgon är det vid 5. Har han då lagt sig senare än vanligt orkar han knappt till lunch.

Min gomspene tar fortfarande i tungan. I natt drömde jag att en person kräktes bredvid mig, usch då mår jag illa när jag drömmer så. Vore skönt om det blev bra så jag slapp kontakta HC. Gissar att ett besök där inte resulterar i något i alla fall, är väl virus.

Imorgon kommer klockan ringa okristligt tidigt. Sambon ska ta tåget till stora staden, själv ska jag ta bussen till jobbet, dom jag brukar kunna åka med dit har semester. Hoppas på bra flyt på alla sätt och vis och att vi är pigga och glada 🙂

Soldyrkare, krokusarna är som finast nu ♥

Hoppas ni har en härlig start på maj, sköna och underbara månad.

2 svar på ”Välkommen maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *