Valborgsmässoafton

Hej på er 🙂

Det gick åt 10 timmar för min sambo med bilen igår.

8 effektiva timmar och sedan tid för cykeltur, äta lunch och annat. Viggo hann inte säga god natt till pappa för han kom in senare. Kändes inte jättekul att i princip hela dagen gick åt, men bil behöver vi och det strulade tyvärr en hel del för honom också.

Det var något med bromsarna och handbromsen, det vore dumt att utmana ödet och låta det vänta. Vi behöver få bättre flyt än det varit senaste tiden helt enkelt 😉

Viggo och jag var ute ett tag igår, vi gick till pappa på framsidan för att säga hej men det var mycket grejor överallt och smutsigt så vi gick tillbaka till baksidan, Viggo gungade det gillar han 🙂 Det blev en lång dag för oss alla. Skönt att nattningen gick bra och Viggo och jag hade en mysig gos-stund i soffan före han skulle sova ♥

Idag har vi städat övervåningen noga, Viggo och pappa har varit ute och gungat, Viggo har badat och vi har lekt massor. Att jag inte har kunnat blogga tidigare är för att min kära sambo bestämde sig för att göra någon uppdatering med min dator 😉 Det gick inte som han hade tänkt sig så jag har fått vänta på hans hjälp för att kunna få in bilder.

Vi har grillat och ätit det var riktigt gott 🙂 Nu blir det mys resten av kvällen.

Goaste killen ♥

Hoppas ni har en fin Valborgsmässoafton.

4 kommentarer på “Valborgsmässoafton

  1. Hej!
    Viggo är ju jättesöt, men varför detta långa hår? Han ser ut som en liten tjej, där han sitter vid gardinen. Klipp honom, så han ser ut som den tuffing han är!

    • Hej Inger

      Ja visst är Viggo söt. Vilken tur det är att smaken är som baken, vi tycker att han är jättegullig i sina lockar 🙂 Får se när vi har lust att klippa av dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *