Krokusar

Hej på er 🙂

Min älskade sambo behöver laga bilen och det ska han viga den här dagen till.

Tydligen var det mer än han trodde som måste fixas och såg att han behöver köpa reservdelar. Bilen står upphöjd utan bakdäck så han skulle ta cykeln. Vi cyklar aldrig så jag frågade om den var ok att cykla på. ”Den är ju ny” svarade han. Mm men däck och sådant är färskvara och kan behöva pumpas eller bli dåligt menade jag.

Vet inte hur länge han stod och försökte få luft i däcken, det kändes i hjärtat att se hur han kämpade. Till slut tog han sig iväg, tror det var ventilgummit som blivit dåligt. Jag hoppas verkligen att allt går bra. Att reservdelarna finns, att det går bra på cykelturen och sedan en stoooor skopa flyt så bilen blir fixad snabbare än han tror ♥

Den här helgen skulle jag önska att vi bara kunde mysa tillsammans. En bil måste vi ha, det är bara att gilla läget 🙂 Han är duktig, det kommer kännas bra när det är klart.

Krokusarna har klarat sig efter att blivit totalt översnöade för några dagar sedan, vårfint. Snöa på oss hur mycket ni vill, vi viker oss inte så lätt 😉

Får se när Viggo vaknar, han somnade ca 12 ♥

Hoppas ni har en fin lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.