Ny kaffebryggare

Hej på er 🙂

Idag har jag jobbat, jag ville så gärna ta mig iväg 😉

Jag har inte mått något vidare. Under dagen ringde jag 1177 som tyckte jag skulle prova allergitabletter(?). Gomspenen, den där saken som hänger ner i halsen är svullen och tar i tungan. Kanske inte bara är sömnbrist som är orsaken till mitt illamående.

Apotekspersonalen tyckte det lät väldigt långsökt när sambon var där, men jag provar väl några tabletter. Än har jag inte märkt någon skillnad.

Vi brukar dricka kaffe ganska omgående när vi har kommit hem. Jag gjorde som vanligt kaffe, efter en stund sa sambon att det inte hände något. Då har våran relativt nya kaffebryggare sagt upp sig, tack då så här på fredagseftermiddagen 😉

Utan kaffe kan vi inte vara så sambon for iväg och kom hem med en billig vit från Rusta. Jag lovar att den håller bättre än den dyrare vi bara haft drygt 1 år. Min gamla var också från Rusta, den hade jag i många år. Tur i oturen det inte hände i morse, hihi.

Annars blev jag lite ledsen efter vi hämtat Viggo från förskolan. Igår fick vi höra att dom hade missat att han hade en ”blöt-fis” i blöjan, så den sov han med i två timmar. Gissa om rumpan var röd 🙁 Idag när vi hämtade honom hade han också bajsat. Vi fick börja med ett blöjbyte, det syns ganska tydligt om det legat där ett tag och så var det. Tredje gången på kort tid. Vi kommer ta upp det till veckan, det är ju våran älskling ♥

Har nog sällan druckit upp en kopp kaffe så snabbt, efterlängtat. Hoppas jag håller mig vaken ett tag ikväll. Pappa somnade när han nattade Viggo igår, trötta familjen.nu 😉

Hoppas ni har en mysig fredagskväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *