Ser fram emot…

Hej på er 🙂

Försöker se det positiva som är nu när jag inte är på topp 😉

Viggo har bara varit hemma sjuk tre dagar denna månad. Känns som det går bättre för honom än för mamman. Jag hoppas det håller i sig och att det även blir bra för mig snart. Pappa sa att han har ont i halsen idag (mään bort med bacillerna nu för sjutton!)

I natt provade vi något nytt. Sambon snarkade så vid tvåtiden gick han och la sig på soffan. Tror ni den här vanemänniskan sov bättre då? Nej det blev fel när han inte låg bredvid. Jag slumrade till tidigt i morse, det upplevdes som en kort stund så vaknade Viggo 4,50. Men då vet vi, det är bättre att ha honom snarkande bredvid 😉 Han sov inte heller bra, han tyckte inte soffan var någon höjdare att sova på tydligen.

Jag längtar tills när familjen kan ta en shoppingtur, mest för att komma iväg och göra något vi tycker är roligt 🙂 Ser fram emot att komma igång med promenaderna, senaste tiden har inte orken funnits och jag har haft en hel del halsproblem. Ser fram emot när altanen är städad, det är härligt vårväder och vi kan sitta ute med en kopp kaffe.

Ikoz gör sitt bästa för att peppa mamma, han ligger bredvid mig och kurrar gott ♥

Bilder från tidigare i april, busiga goa katten 🙂

Önskar er en fin kväll.

2 svar på ”Ser fram emot…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.