Solsken och takdropp

Hej på er 🙂

Idag har det droppat från taken och solen har strålat. All snö som kom igår kommer nog smälta bort fort, kämpa våren ♥

Idag blev jag uppringd av företagshälsan, hon var så gullig. Hon sa precis det jag behövde höra, vilket var guld värt. Jag kan hamna i konflikt med mig själv ibland, det blir en kamp om vad jag borde göra och inte göra, för att jag varit hemma sjuk ofta.

Hon sa att jag gör helt rätt i att vila dagtid då nattsömnen är rejält störd, kroppen hinner inte återhämta sig. Hon tyckte jag skulle vila och göra det jag tycker om, att detta är en kort tid i livet sedan blir förhoppningsvis både Viggo och jag inte sjuk lika ofta.

Sambon tog tåget till en annan grannstad idag och jobbade på kontoret där. På lunchen passade han på och gå på stan, han behövde ett par nya jeans 🙂 Vi har sagt länge att vi ska åka men p.g.a. sjukstuga har det inte blivit av. Ser fram emot när vi kommer iväg.

Igår spelade jag in ett filmklipp med Viggo och Ikoz när dom ritade tillsammans. Ikoz hoppade upp på Viggos bord och Viggo gjorde sitt bästa för att kunna fortsätta rita. Emellanåt gosade han med Ikoz. Dom var otroligt gulliga, jag är lyckligt lottad ♥

Hoppas ni har en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *