Klass 2 varning

Hej på er 🙂

Igår vårbilder med penséer och idag är det snö och klass 2 varning, det svänger.

Jag sa redan igår till min sambo att han gärna fick jobba hemifrån idag. Han var tveksam att det skulle bli så illa, tills han tittade ut idag 😉 Vägen mellan våran stad och staden vi jobbar i har varit avstängd. Såg något om att ca 10-15 bilar har åkt av.

Vi har i alla fall inte bytt till sommardäck som dom flesta andra har, men dumt att chansa han skulle ju inte vara ensam på vägarna. Tur i oturen att jag är sjuk och att han har möjligheten att jobba hemifrån. Det kanske var en mening med det ändå ♥

Till förskolan fick Viggo åka vagn. Det har aldrig varit så tungt att dra vagnen fick jag höra när pappa kom hem. Oplogat och väldigt tung snö. Viggo blev lite ledsen för det piskade på kinderna, men pappa drog ner suffletten ännu mer så gick det bra.

Kontraster mot gårdagen. Penséerna står under en filt. Ge mig sol och värme 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.