Framsidan

Hej på er 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan. Själv har jag inte mått något vidare. Har ingen lust att skriva om det egentligen, känns som jag aldrig mår bra 🙁

Jag klev upp i morse och började sminka mig. Kände mig konstig och skakig, gick ner för att äta en tidigare frukost och se om jag blev bättre. Innan jag hann få i mig kändes det som jag skulle svimma och jag la mig på golvet med fötterna på en stol, sedan kom illamåendet och jag trodde jag skulle kräkas. Då sa min sambo: ”Stanna hemma”.

Hostan var ihärdig i natt igen och sömnen minimal. Att inte sova ordentligt under lång tid tär på kroppen, samtidigt som jag får nya virus. Hoppas både läkaren och företagshälsovården har rätt, snart är det varmt och då försvinner dessa virus 😉

Jag låg i sängen till efter 15. Jag hade precis fått i mig mat när Viggo och pappa kom hem. Senare följde jag med dom ut, Viggo sa: ”Gunga”. Tänkte att friskluft skulle hjälpa min skallebank. Pappa tog reda på löv och ris som han krattat ihop och la det i en säck. Viggo var söt och gjorde lika, härligt när han vill hjälpa till ♥

Jag planterade penséer förra veckan 🙂 Imorgon ska det komma 30 cm snö.

Ge mig härlig vår och värme 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Framsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *