Fina ängel

Hej på er 🙂

Sambon hade ett trevligt kalas igår, det var roligt att äntligen träffa alla 🙂

Karlarna är hockeyintresserade så TV:n stod på, tror det bidrog till att dom var kvar här längre än vanligt 😉 Skoj tyckte vi. Viggo lekte med alla och lånade ut bollar och bilar. Han är otroligt charmig och social, det värmer gott i mammahjärtat att se.

Tårtan var god och Viggo såg så klart att det var hallon på den och satt och ropade: ”HALLON” hela tiden. Vi bjöd honom på det, det slank kanske ner lite grädde med. Han har fortfarande inte fått smaka fikabröd, godis och annat onyttigt.

Idag tänker jag på en fin ängel i himlen ♥ En ängel som lämnade jorden tidigt, men hon hade kanske viktigare uppgifter. Saknar henne och tänker på henne, hon var en uppskattad arbetskompis. Idag ska jag gå ut och pyssla i trädgården, samma som jag gjorde förra året när jag fått veta att hon lämnat oss. Hon älskade att vara ute.

Viggo och pappa har varit ute och gungat, sparkat boll och krattat. Jag var ute en stund med dom men gick in för att äta sen frukost, jag fick sova längre idag. Tror jag ska plantera resten av mina penséer senare, då kan Viggo och pappa följa med ut 🙂

Kalaset igår 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.