Kalas

Hej på er 🙂

Idag fyller världens bästa pappa och sambo 34 år ♥ Det firar vi med kalas.

Det blev inte så mycket fredagsmys igår. Jag dammsög uppe, sambon dammsög nere. Senare än jag hade tänkt ställde jag mig och moppade golven nere. Det var en krånglig nattning av Viggo och det tog på mig och slutade med att pappa fick ta över.

Ibland känns det som att Viggo testar mig till max, mig men ingen annan. Det är inte alltid lätt att vara mamma och veta vad man ska göra. Det är samma sak vid hämtning på förskolan. Var nästan skönt att höra att han hade krånglat för pappa med 😉

Viggos fröken skickade med en hälsning till mig igår, att pojken som klämde fingret i dörren var helt ok. Han hade lekt som vanligt 10 minuter efter det hade hänt och hans mamma hade sagt att det syntes inget på fingret ens. Verkligen skönt att höra.

Idag är en ny dag 🙂 Känns som vi har rätt förutsättningar för en fin dag och ett trevligt kalas. Sambon var och hämtade tårtan tidigare, den ser god ut.

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *