Not my day

Hej på er 🙂

Gårdagen handlade mest om att se vilket håll det skulle bära med Viggo. Ont i munnen tror vi oss ha konstaterat, dålig sömn och bestämdhet vad han ska äta. Det är tufft att se honom ledsen och ha ont, men inte förstå riktigt varför då han inte kan berätta ♥

Idag har han varit på förskolan och jag har jobbat. Han hade ätit bra med mat, tjoho. Försöker vara positiv 😉 men det känns som jag har dykt på nästa virus. Jag har ont i halsen, måtte det bli lindrigt. Annars är det en grej som gjort mig besviken, försöker släppa det. I bilen hem gav jag på förslag att vi skulle åka till min favoritblomsteraffär.

Det blev inte bättre när jag skulle hämta Viggo. Jag öppnade dörren och skulle gå in, då var det barn precis innanför som skulle ut, en ramlade halvt ut och en annan klämde fingret i dörren när den gick igen. Jag tog på mig det och höll på att börja gråta.

Frågade fröken om hon inte skulle kyla med kallt vatten vilket hon gjorde. När det lugnat sig sa hon flera gånger att det inte var mitt fel. Denna kille hade varit där och fingrat tidigare när en annan förälder hämtade sitt barn, dom sa åt honom redan då. Känslig som jag är hjälpte inte dom orden direkt och jag brukar reagera snabbt. Tur det gick så pass bra, han lekte snällt ute när Viggo och jag var klara att åka därifrån ♥

Sambon hade tagit mig på orden så det blev en tur för att köpa blommor. Jag kom i alla fall hem med tre till Mårbackor och ett gäng penséer. Imorgon är en ny dag 🙂

Vårat hjärta i helgen, högt Duplo-tåg.

Önskar er en fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Not my day

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.