Hemma

Hej på er 🙂

Ibland blir det inte som man har tänkt sig, händer rätt ofta som småbarnsförälder 😉

Viggo sov knappt en blund i natt, han grät otröstligt och vi vet inte vad som var fel. Ska vi gissa så hade han ont i munnen, tandsprickning eller ont i halsen? Han tog sig för öronen och bakhuvudet. Tänkte ett tag att han hade ont i öronen, men det verkar inte så. Idag sov han middag i två timmar, det gick bra att ligga ner, jag vilade jag med.

Med tanke på natten kände vi att vi inte kunde skicka iväg honom, dom ska inte vara så trötta på förskolan och vem blir inte trött efter i princip en hel vakennatt *jääsp*. Pappa ringde förskolan i morse och den han pratade med tyckte det var bra att Viggo fick vila.

Vi har haft en bra dag tillsammans, det enda som inte fungerat något vidare är att äta. Det kan bekräfta ont i munnen (halsen?) Jag har försökt med det jag vet att han gillar, apelsin, hallon, smörgås, ost, gurka, mjölk och vatten. Ikväll har han ätit en gröttallrik och innan läggdags blir det välling. Så helt tom i magen är han inte ♥

När pappa kom hem gick vi ut en stund, det var betydligt skönare idag 🙂

Nu hoppas vi på en bra natt med god sömn och att vi är pigga imorgon ♥

Bilder från lila rummet och Zim myste i spjälsängen 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.