Påskdagen

Hej på er 🙂

Vad skönt att veta att nu är det som att ta helg, en vanlig helg 🙂

I morse sov Viggo till 6,40, sovmorgon. Jag brukar dra mig lite men klev upp jag med.

Jag letade i bloggen från förra året, ville se när jag planterade penséer och det var kring den 20:e april. Det blir nog en tur till favoritblomsteraffären inom kort. Vore skoj att ha fina penséer i stället för trött ljung till nästa helg, då fyller min sambo år.

Igår var han iväg och handlade det som fattades hemma. Samtidigt var han in på Rusta en sväng och köpte nya mattor till köket, lika som dom vi har. Jag tvättade den stora mattan och den gick sönder. Vi har haft dom länge så det känns ok, dom är prisvärda.

På kvällen gjorde vi något som händer sällan, vi började titta på en film: ”Fantastic beasts and where to find them”. Tror vi hann se halva filmen innan det var dags för sängen. Den var bra så långt vi såg i alla fall 🙂 Fortsätter nog titta ikväll.

Idag skulle vi egentligen ha varit på Viggos kusins 1-års kalas, men vi blir hemma, ingen av oss är helt pigg än. Viggo har varit ok ett tag men är fortfarande snuvig. Vi får fira honom en annan dag. Det blir att mysa hemma i den takt som passar oss.

Jag bäddade sängen och då ville Ikoz självklart vara med 🙂

Önskar er en skön påskdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *