Påskafton

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en bra dag. Vi lekte med Duplo, bilar, ritade och sjöng ♥

På eftermiddagen/kvällen hjälptes vi åt att städa. När pappa nattade Viggo passade jag på att moppa golven. Äntligen fick jag mina rena golv med doft av såpa och Ajax, tänk att något så enkelt kan vara så efterlängtat 🙂 Kände den rena doften även i morse.

Till lunch igår blev det sill, potatis, lax och ägghalvor med majonnäs och räkor. Även fast vi bara är hemma blev det lite påskkänsla. Viggo fick prata med gammelfarmor (min farmor) i telefonen och dagen före pratade han med sin mormor, skoj tyckte han.

Idag har vi städat övervåningen, skönt att ta hela huset med tanke på att vi hamnat efter med städningen när vi har varit sjuka. Jag är inte helt bra men orken är bättre. I natt har jag hostat mer igen. Ingen välling för våran goa kille i natt heller, det gillar vi 🙂

Viggo somnade vid 12, får se om han tar en lika lång middagslur som igår.

Söta blommor mot väggen på framsidan.

Önskar er en härlig påskafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *