Långfredag

Hej på er 🙂

Långfredag och pysseldag, Viggo ritar och Ikoz vill självklart vara med ♥

Viggo har sovit fem nätter utan att kliva upp för att få sin natt-välling. Det känns kanon om vi lyckas få honom att sluta med det. Visst vaknar han ändå, speciellt nu när han har rethosta. Vi är glada om vi kan få bort ett störningsmoment för nattsömnen.

Igår fick han ett påskägg och påskpresenter av oss, ett ritblock och pennor. I påskägget låg det en bil som han fattade tycke för, en Porsche. Gillar han bilar får han leka med bilar. Han har massor av grejor, ofta leker han med Duplo. Han har en docka med, den är inte lika intressant, men han leker med den ibland och härmar hur den låter 😉

Jag kände mig något bättre igår kväll, så skönt att inte må illa. För att vara oss var vi uppe länge, tror vi la oss vid 22-tiden. Förkylningen håller däremot i. I morse mådde jag illa igen. Tur det har släppt en aning, gillar verkligen inte illamående och huvudvärk.

Vi har haft en skön start på dagen. Sambon har rensat en låda, tidigare vattnade jag och plockade med blommor, Viggo leker. Får se vad orken räcker till denna långfredag.

Nöjd kille ♥ Sällan vi ger honom något så han blir verkligen glad. (förutom kläder osv)

Önskar er en skön långfredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *