Skärtorsdag

Hej på er 🙂

Viggo har fått påskägg och presenter, bilder på det kommer imorgon ♥

I morse var jag till HC för att kolla HB och lite annat. Det var företagshälsovården som tyckte jag borde göra det och jag hade själv haft tankar om det. Sedan jag satte in p-staven i slutet av november har det bara strulat, men jag hade bra blodvärde. Efter att ha haft stänk-blödning/blödning i 23 dagar i följd kändes det extra skönt att höra.

Läkaren tyckte att jag ska kontakta BM om detta vilket jag så klart ska. Jag har ingen lust att plocka ut p-staven redan, satte in den för att den skulle sitta i 3 år 😉 Det var motivationen till att övervinna nål-rädslan, men inser att det inte går att ha den kvar om det fortsätter som det har gjort. Önskar verkligen att det ska fungera.

Annars sa läkaren att jag verkar ha åkt på virus. Att det är många sjuka som söker sig till HC. Att man är längre sjuk och att det ofta kommer ett nytt virus innan man ens hunnit bli av med det första. Precis så känner jag, bara att vänta ut det (igen). Blodtrycket var ok men kanske aningen lågt, det känner jag av när jag reser mig.

Vi har haft påhälsning av ett gäng påskgubbar, tur sambon har köpt godis 🙂

Man tager vad man haver, jag tog in ris från trädgården det får duga i år 😉

Önskar er en fortsatt fin skärtorsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *