Gullplutt

Hej på er 🙂

Här händer det inte mycket spännande, jag har legat i sängen större delen av dagen. Klev upp ungefär lagom tills grabbarna kom hem idag med.

Var upp för att äta tidigare, matlusten är inget vidare. Ikoz och Zim har troget varit vid min sida 🙂 Ikoz har legat halvt i mitt knä när jag försökt skriva, han kurrade gott.

Min sambo berättade igår att när han hämtade Viggo på förskolan hade en kille som går på samma avdelning sagt: ”Hej då Viggo”. Viggo svarade: ”Hej då Viggo”, haha, gullplutt vad söt du är. Sedan hade denna kille sett dom utanför ICA och ropat: ”Heeej Viggo”. Viggo var inne i sitt och sa: ”Åka bil” till pappa.

Idag hade samma kille sagt: ”Hej då Viggo, hej då pappa”. Då svarade Viggo: ”Hej då pappa”. I em. när vi pratade om det här sa Viggo: ”Hej då och killens namn” 😉 Han är duktig på att prata, i bland blir det tokroligt bara. Den här killen är äldre än Viggo.

Mina tankar är just nu med en av dom finaste jag vet. Styrkekramar till dig och stort lycka till imorgon, dags för operation igen. Allt ska gå bra. Fuck cancer ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har en skön eftermiddag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *