Skilla

Hej på er 🙂

Då var det måndag igen och jag har varit hemma sjuk. Jag har en ihärdig huvudvärk, ont i kroppen, rethosta och förkyld. Jag har vilat större delen av dagen idag med. Har klivit upp för att få något i mig och för att ta Alvedon och hostmedicin.

Ikoz har varit mig trogen. Han har sovit på min arm och när jag gått ner en sväng har han följt efter. Zim sov på andra sidan i sängen och han följde också med mig ner. Skönt att dom har koll på mig när jag är dålig, mina goa kattpojkar 🙂

När Viggo och pappa kom hem var jag uppe. Viggos paket med gummistövlar hade kommit och ett paket med kläder från H&M. Kläder att växa i, dom är för stora nu. Han gillade gummistövlarna och ville ha dom på sig direkt och när han åt mat ♥

Härligt med vårblommor i trädgården 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.