Seg fredag

Hej på er 🙂

Idag hade jag tänkt att jag inte skulle somna när Viggo sov middag.

Det gick inte som planerat kan jag meddela 😉 Är man trött så är man. Det blev närmare två timmar idag med. Jag känner mig fortfarande avslagen efter tuppluren och krumilurig i halsen och näsan, sjuk vill jag inte bli. Snälla det räcker väl nu?

Positivt att få vila/sova i alla fall. Glömde skriva att Viggo sov hela natten till igår utan att gå ner för att få välling, men då var det säkert för att han hade feber och blivit sjuk ♥

Viggo har bara lite förhöjd temp idag. Men det märks att han inte är i toppform, det är nästan bara välling som går i. Någon tugga av min frukostmacka ville han smaka och en bit kalkon som jag har som pålägg, gurka stoppar han i sig och annat smått.

Jag fick en riktig smarrig fredagslunch. Sambon hade gjort bakad potatis, till det bacon, god sås och sallad. När han frågade om det var godkänt hade jag knappt tid att svara, så gott var det 🙂 Efter någon tugga fick han däremot höra. Han har jobbat hemifrån.

Får se vad det blir resten av dagen och helgen. Jag hoppas vi är pigga och krya 🙂

Fina Mårbacka ♥

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.