VAB

Hej på er 🙂

I morse låg Viggo med fötterna mot pappa och dom var varma. Dom gick ner och tog tempen och Viggo hade feber. Jag hann nästan jobba två veckor den här gången 😉

Vi har haft en mysig dag tillsammans. Viggo har varit väldigt mammig, vi har tittat på TV och han har suttit i mitt knä. När han sov middag i nästan två timmar vilade jag med honom. Mat har han inte velat ha men välling har gått i, våran räddare i nöden.

Vid 13-tiden fick han en Alvedon och efter det blev han så klart piggare och orkade leka mer. Det är mycket Duplo, han tycker det är roligt att bygga med sina tåg.

Jag hoppas att han blir pigg snabbt och att vi klarar oss. Vi hade eventuellt planer på en shoppingtur i helgen, får se hur Viggo mår om vi kommer iväg eller inte. Min sambo hade tänkt köpa nya jeans och jag vill kika på lite tunnare kläder åt våra goa kille.

Ikväll är det extra stämma i föreningen där vi bor, den här gången får sambon gå.

Köket känns som bäst när det står Mårbackor i fönstret 🙂 Ska köpa två till framöver.

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *