Fin start på dagen

Hej på er 🙂

I morse fick jag två goa hejdå pussar av Viggo när han skulle till förskolan. Dom har jag levt på länge. Han är så söt när han säger: ”Hej då, puss puss” på morgonen ♥

Kanske inte lika gulligt när han kastade sig på golvet och inte ville klä på sig när jag skulle hämta honom, svetten lackade 😉 Jag är alltid kvar en stund, han behöver en mjuk övergång. En annan förälder kom efter mig, det tog 3 sekunder så gick dom.

Fröknarna säger att Viggo är lugn och och enkel att ha att göra med. Det verkar mest som det är mamma han gör så där med. Frågade om dom hade något bra råd, men nja det verkade inte så. En sa att stanna kvar en stund och det gör jag alltid, går inte att ha bråttom med den lille herrn. Det är så klart inte alltid han gör så där.

Efter en halvtimme var vi i alla fall hemma. Han hade inte ätit bra så humöret svajade tills han fått i sig mat. Sedan har vi haft skoj, blev en massa bus, sång och dans. Sambon och jag har dammsugit av en varsin våning, det dras in mycket grus.

Mötet igår gick smidigt, det var skönt. Imorgon är det dags för en extra stämma.

Hoppas ni har en bra kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.