Styrelsemöte

Hej på er 🙂

Inatt har jag sovit så otroligt skönt och inte blivit väckt en enda gång. I morse vaknade jag utsövd och kände mig pigg och fräsch som en nyponros 😉

Haha, jag skojade bara 🙂 Eller det var kanske en dröm under dom hackiga stunderna jag sov. Vid 3,40 skulle jag vända mig i sängen, jag hade ögonen öppna, precis när jag vände mig tog Viggo ut sin hand som hamnade rätt i mitt högra öga. Gissa om det gjorde ont. Tårarna sprutade och där var det färdig sovit för min del, god morgon.

När jag skulle hämta Viggo på förskolan var han inte samarbetsvillig, dom andra barnen var ute och lekte men inte Viggo. Efter om och men tog vi oss hem. Nu har vi tankat bus och välbehövlig härlig energi. Han har dansat så gulligt till ”Imse vimse spindel”, vi har lekt tittut och han har sprungit mot min famn om och om igen ♥ Nu sitter han och pappa på golvet och leker med Duplo ♥

Ikväll har jag styrelsemöte med föreningen där vi bor. Jag hoppas det blir ett kort smidigt möte, jag måste verkligen hem och lägga mig.

Världens finaste kille ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *