Fixarsöndag

Hej på er 🙂

Vi hade en lugn dag igår. Det var nästan så jag trodde att det var min sambo som hade varit på fest och inte jag 😉 Men han klev upp med Viggo vid 5 och var jättetrött.

Jag fick lite gjort i alla fall. Jag skurade på toa nere, tvättade tre maskiner tvätt och fixade med blommor bland annat. Till mat blev det pizza, jag var vrålhungrig.

På eftermiddagen klädde vi på oss och gick ut. Jag planterade krokusarna och pärlhyacinterna jag köpte tidigare för att ha inne, får se om dom överlever. Viggo gungade och gick runt och plockade stenar 🙂 Härligt med soligt vårväder.

När Viggo skulle sova 19,30 gick vi upp alla tre. Viggo var mammig så jag la mig med honom en stund. När han börjat komma till ro gick jag ner, så jag inte skulle somna och missa min medicin. Pappa somnade däremot och kom inte ner något mer.

Idag har vi tänkt städa, det som inte blev gjort igår. Får se vad vi hinner med. Våran goa underbara Ikoz fyller 3 år, det ska självklart firas det med 🙂 ♥

Jag tände lite ljus igår kväll och passade på att ta bilder. Det var bara jag och Zim då 🙂

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Fixarsöndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.