April april…

Hej på er 🙂

Igår när vi slutade åkte jag hem och pappa hämtade Viggo på förskolan ♥

Jag var osäker på om jag skulle åka tillbaka till grannstaden och gå på fest med jobbet. Drog fram krustången som det satt i plattor för att ”våga” håret och började fixa. Tänkte att börjar jag så kör jag väl på 😉 Temat på festen av ABBA/Schlager.

Det var trevligt och maten var god. Kanske aningen kryddstark för mig som är känslig, men ingen annan vid mitt bord verkade tycka så. Efter det blev det en tävling.

En person läste upp textrader ur olika låtar, kunde man låten skulle man ställa sig upp och säga sitt lags namn (det var ett kuvert på bordet med lagnamnet och mitt lag var ABBA) Sedan skulle man sjunga låten, efter det säga artistens namn och låttiteln. Jag lyckades sjunga en låt rätt och säga artisten, men kom inte på låtens namn. Mitt lag vann i alla fall. Efter det dansade jag en hel del till härliga schlagerlåtar, riktigt roligt.

Vid 21,30 kände jag att jag var väldigt trött och just då hände det inte så mycket för min del. Jag hamnade på sidan av några som var inne i diskussioner. Det var lika bra med tanke på att det tog en stund innan Viggo och pappa var på plats och sedan resan hem. Viggo sov hela vägen, väl hemma var det bara att lägga honom i sängen.

Idag är jag nog betydligt piggare än många andra som var på festen, det känns skönt. Jag tog med mig något bubbligt relativt svagt vin, det räckte gott och väl. Viggo och pappa hade haft det trevligt hos farmor med sambo dom också och ätit god mat.

Jag skrev inget vanligt blogginlägg igår. Jag prioriterade att i lugn och ro fixa i ordning mig med vågigt hår, lila ögonskugga, rosa läppar och klädsel som var Alcazar och discoinspirerad. Kände mig grymt snygg, men det blev inga bilder tyvärr 😉

Tur jag hann ta någon bild på dom fina krokusarna 🙂 Jag ställde dom på en hylla så katterna inte skulle komma åt dom, sedan glömde jag bort att vattna dom så dom vissnade. Hoppas det går att plantera ut dom ändå, värt ett försök.

Önskar er en härlig lördag och hoppas ni hade en mysig fredag.

Edit, även om jag inte är bakis var jag tydligen trött när jag skrev. Det är krokusar och inte snödroppar på bilderna… bara för att dom var vita tänkte jag snödroppar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *