Tuff dag

Hej på er 🙂

Idag finner jag inte riktigt orden… Tog ett bra tag att få ner dessa rader..

Morgonen började med både positiva och negativa nyheter om någon jag tycker om. Vid lunch blev en annan som jag bryr mig om dålig, det slutade med att ambulansen kom. Jag var med hela vägen tills hon klev in i ambulansen. Kände mig urladdad och skärrad efteråt. Mina tankar är med er båda, fina ni ♥ Hoppas allt blir bra ♥

Igår la jag mig nästan direkt efter jag hade lagt ut kattbilden, det vill säga kring 20,10. När sömnen blir så ”upphackad” som den blir tack vare att Viggo vaknar flera gånger/natt försöker jag lägga mig tidigt och det blev extra tidigt igår kväll.

Jag har en del jag hade tänkt pyssla med ikväll men lusten är som bortblåst. Får se vad det blir. Vore skönt om jag kom i säng i bra tid, imorgon är tanken att jag ska på fest med jobbet. Just nu känner jag för att hoppa över, men det visar sig väl imorgon 🙂

Bilder från helgen som var, då hade vi det mysigt 🙂

Var rädda om er. Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *