1 år och 10 månader

Hej på er 🙂

Idag är Viggo 1 år och 10 månader, tiden går fort. Det står inte på så är han 2 år ♥

Jag tycker det är roligt att titta tillbaka i bloggen ibland. För 1 år sedan la jag ut dessa fina bilder på våran goa lillplutt ♥ Katten ”Filuren” bor på förskolan nu, den sover han middag med. Idag var det första gången dom var ute och lekte när vi hämtade honom. Det var både jag och pappa som hämtade för vi hade lite frågor om sommaren.

Ikväll har jag en förhoppning om att Viggo ska natta tidigare, mest för att jag inte ska somna 😉 Eller att sambon nattar honom om det blir senare. Jag missade att ta min medicin igår, den ska inte tas precis innan sänggående så jag fick låta bli.

Både jag och sambon konstaterade i bilen hem att vi är tröttare än på länge nu. I natt vaknade Viggo alldeles för många gånger, vet inte varför. Sedan tror jag att sommartiden också gör sitt. Hoppas vi får sova gott natten som kommer 🙂

Viggo har suttit och ätit snällt själv, därför jag kunde skriva i bra tid. Snart dags för mig och sambon att äta. Det blir varma mackor, ska bli gott och kaffe på det.

Sötsnöre 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *