Promenad och bus

Hej på er 🙂

När vi kom hem idag blev det mat och en kopp kaffe. Sedan körde jag igång en maskin tvätt. Efter det gick vi ut på en uppfriskande promenad. Skönt att det inte blåste lika hårt som igår, då höll jag och Viggo på att blåsa bort bara av att gå hem från förskolan.

Viggo har varit på riktigt bushumör och jag har skrattat så ögonen har tårats flera gånger ♥ Han är verkligen mitt lilla ”lycko-piller” och solstråle. Tidigare ikväll försökte han stoppa katthår i pappas navel, annorlunda navelludd minst sagt 😉

Just nu är hans mössa med stjärnor en favorit som han gärna har på sig hemma. Han brukar komma med den till mig och säga: ”Hjälpa”, då ska den på och knytas.

Får se när han blir trött så vi ska gå och natta. Han är uppe något längre efter att vi har ställt om klockan, men kring 5 på morgonen ska han upp. Vi sov gott igår när han vid 23-tiden ville ha välling. Han gjorde ett till försök vid 3 men då fick han somna om.

Våran charmkille gömmer sig bakom vitrinskåpet 🙂

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *